За e-CleanTeam

Повече за нас

Ние сме компания с огромен опит и хъс за работа

Професионалисти

Нашите екипи знаят как да направят вашето почистване на топ ниво!

100% доволни клиенти

Ние работим дълги години и знаем как винаги да остането доволни!

Еко приятели

Стремим се винаги да работим с еко продукти и да не замърсяме околната среда!

Достъпни цени

Един от основните ни принципи е да работим качествено и винаги на конкурентни цени.

Нашият процес на работа

Как изпълняваме поръчките

1

Запитване

Приемаме запитвания по телефон, през сайта ни или на нашият фирмен имейл

2

Изпращаме екип

Запитването стига до нашата платформа и изпращаме най-подходящият екип за вашето почистване!

3

Наслаждавате се

Наслаждавате се на работат ни!

Отзиви

Какво казват нашите клиенти

„През годините използвахме абонаментните услугите за почистване на нашия офис на много и различни почистващи фирми, но професионализмът на e-CleanTeam е това, което сме търсили през цялото време! Всяка седмица екипът им надминава очакванията ни все повече и повече. Препоръчвам!“

Весела Павлова
доволен клиент

„След 5-годишно отдаване на жилището си под наем реших да го обявя за продажба, но разбира се преди това се нуждаеше от основно почистване, за да изглежда прилично за купувачите. Свързах се с e-CleanTeam, които се отзоваха още в същия ден. Екипът на фирмата се справи отлично, като почистването на нито една повърхност не представляваше проблем за тях. Добра работа!"

Светозар Алексиев
доволен клиент

В медицинската ни лаборатория чистотата играе жизненоважна роля, за да бъде всичко изрядно. Доверихме се на e-CleanTeam преди 2 години не можем да си помислим как би съществувал бизнесът ни без тях. Техният екип е изключително учтив, честен и много внимателен относно начина, по който върши работата си.

Силвия Рангелова
доволен клиент

Ако търсите помощник с почистването на дома, на който можете да се доверите, препоръчвам тази почистваща компания на 100%. Не мога да си спомня и един случай, в който моите инструкциите не са били изпълнени. Най-добрият начин за детайлно почистване е да наемете e-CleanTeam. Те правят невъзможно, възможно. Невероятни сте!

Елеонора Дамянова
доволен клиент

При нужда от еднократно почистване или услуга за рутинното почистване, e-CleanTeam е най-доброто решение! Наскоро вкъщи ни се наложи да почистим след основен ремонт, с което обаче не бяхме сигурни, че ще се справим без малко помощ. Добре, че имахме подкрепата на e-CleanTeam в този момент. Спестиха ни доста грижи, време и средства. След този случай и доволни от тяхната работа се възползваме от услугата им за рутинно почистване всяка седмица. Продължавайте все така!

Благовест Йорданов
доволен клиент